10.11.14

Fantastic 4



Double lines...

2 November 2014 (Ahad) sepatutnya aku period tp x period sbb klu aku bangun pagi2 bangun tido dia pun ade...tp tidak pada tarikh tu...dlm hati dah debar plus eksaited tp duk kate tunggu la entah2 bangun esok pagi isnin period kot...masa tu tgh top baby che ta ngan zain...aghhhhh...che ta pas baton kat aku la...hikhik...

7 November 2014 (Jumaat) aku terjaga sebelum subuh pukul 5.15 pagi...alang2 nak weewee terus la buat pregnancy test la kan...hamekkk...double line terusss...x dan nak line samar2...

Check lepas di hari lewat period

posted from Bloggeroid

9.7.14

Bersyukurlah



Dan aku bersyukur Ya Allah...

Hari ini last paper exam untuk sem 7 ni...introduction to international business...carrymarks full dari en fahimi x dpt lagi...cane nak bajet dapat ape tuk payper ni...takpe2...aku tgh hafal and plan strategi resepi bahan dan perencah....petang ni masuk dewan aku goreng ayat sedap2...all the best for me!


#aku jumpa nama baru...#finnaraa namanya...sedap x... ^_^

6.7.14

You deserve someone...fida

14.6.14

I love Zoo Negara



Wahhhh...kemain posing...nak ke mana tu...




Design depan




Design belakang

Cantik x...ala2 jungle gitu...ape ye...keje part time ke...

Tunggu...hihi...

.Ef.

13.6.14

Uniknya wanita...



Efek

Bila mata bengkak kesan menangis...esoknya confirm el...

Mood

Sedihhh...

8.6.14

Moment...



Rindunyer...rindunyer...

KIRA SAIZ PREMIUM BEAUTIFUL ANDA

Related Posts with Thumbnails